Vedis GjestemoenHerregud, må si jeg gir meg over snart. Trodde mobil blogg appen var ny og forbedret jeg.. Men det har den nå besvist det motsatte av opp til flere ganger.  Den har seriøst vist seg å klikke i hele to mens jeg prøvde på harde livet å blogge på toget!! Haha, typisk meg og klikke for slike småting men det er jo så irriterende ikkesant? 

Men over til bloggingen, hele denne uken består enten av hjemmeoppgave og fri eller utplassering. Så i dag var jeg på utplassering i Oslo. Det er så morro å få være der! Alle er så åpne, hyggelige, hjelpsomme og ikke minst flinke så miljøet der er jo bare helt supert og det er jeg så glad for. Man vil jo være et sted man trives når man først skal være utplassert, og der har jeg vært superheldiiiig! Men nå lurer sikkert folk på hvor jeg er utplassert hen, haha! Og det er nemlig hos På Håret, det finnes flere av salongene dems rundt omkring i oslo men den jeg jobber på ligger i Bogstadveien veldig sentralt og fint.Også vet jeg ikke helt hva det er men jeg trives best mot vestkanten av Oslo, hmm sprøtt. Menmen, nå må jeg nesten henge opp noen ferdigvaskede klær og starte på raporten før jeg utsetter det enda mer her. I dag prøvde jeg å lage korketrekkere for første gang på Heidi og hun ble så fin! Selvom det ikke helt resulterte i originale korketrekk-krøller synes vi det ble veldig fint.

Hva synes dere?


Vedis C. Gjestemoen


Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Vedis C. Gjestemoen & kommer fra en liten by ved navnet Kongsberg, for tiden går jeg treningslinjen på nhfs. Her inne vil du se en del bilder og videoer, kanskje bli litt inspirert? Jeg er hvert fall veldig interesert i klær, sminke, hudpleie og interiør. Så jeg er godt oppdatert på hva ''det siste'' er, vil jeg tørre å påstå. Om du har noen spørsmål eller vil ta kontakt: looveblogg@hotmail.no.

Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Mars 2016 · August 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Oktober 2013 · Desember 2012Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits