Vedis Gjestemoen


Har akkurat klar og knuse iphonen min, noe som medfører at alle bilder og minner er som regel fortapt. Med unntak av de jeg rakk å synkronisere til ithune's sist. Skikkelig kjipt men livet går videre! Tenkte dere kunne få se litt bilder fra forskjellige minner med meg og mine venner, bilder sier jo mer enn tusen ord så kanskje dere blir litt kjent med meg som person også. Ha en super kveld og lykke til alle dere som skal på skolen i morgen, dette blir en knallstart!  -  vertfall for meg.
God morgen alle fine.♥

I dag våknet jeg opp til ikke en så altfor koselig situasjon, en veps svimlet rundt i vinduet bak gardina. Så jeg var kjapp med å ta på morgenkåpen og få opp vinduet så fort som mulig. Hater virkelig veps og vertfall når dem er provoserte, så prøver som oftest å aldri ta dem med avis eller lignende. Ja, så det ble en ganske uventet tidlig morgen på denne frøkna. Og da kunne jeg jo like så gjerne lage meg en god og sunn frokost. Som dere ser nedenfor her, tenkte jeg og forklare samtidig vise dere hvordan man lager en avokado-toast bare med en liten tvist. Det er faktisk noe jeg lærte for bar få dager siden selv, da jeg og en venninne var kjempe sultne etter skolen og begge to ville ha noe godt. Dere legger kanskje merke til hva tvisten er? Nemlig, paprika krydder. Haha, må si jeg trodde Anniken var helt sprø når hun begynte å døse på med paprika krydder?? Men utrolig nok så smakte det helt fantastisk! Det var så godt, det var akkurat som om det la på plass en puslebrikke som manglet i den vanlige blandingen jeg pleier å lage. Den ble rett og slett mer spennende. Så anbefaler på det sterkeste å prøve oppskriften, om du liker avokado. Da tenker jeg vi setter i gang!

Først ingrediensene:

- Grovmalt salt
- Grovmalt pepper
- En hel avokado
- paprika krydder
- Og eventuelt sitronsaft

Også trenger du en gaffel og kopp/skål. Du starter med og grave ut avokadoen fra skallet og legge den opp i koppen. Der etter bruker du gaffelen til å mose avokadoen slik at det ser ut som en slags grønn masse. Etter det drypper du litt sitronsaft over, gjerne bruk en ekte sitron eller lime. Lime gjør seg vel egentlig best men. Så finner du fram krydderet og døser over, jeg pleier som oftest å slumpe og smake meg frem. Så det kan jo dere også i og med vi alle har forskjellig smak. Men husk og bland krydderet godt inn, for smaker det for lite krydder er det like ille som om det smaker for mye etter min mening.  Imens du blander inn kryddere setter du på vannkokerenn til kaffen/te og legg to brødskiver i brødristeren. Så er alt ferdig på likt! Helt på slutten har jeg valgt og legge på litt frukt i og med det er så friskt og deilig på morgenkvisten. Denne frokosten gir virkelig en knallstart på dagen!  

 

Håper dere ble fristet til og lage dere en deilig frokost og ikke bare heve i dere en brødskive eller pannekake med Nutella, selv om det er god i bland det også altså!
Dere får ha en super dag og finn på noe virkelig gøy, nå som skolen starter for alvor på Mandag. Klem♥ ♥
Heii! Åh, dette føltes rart. Sitte her, igjen, og skrive? Egentlig så rart at jeg ikke aner hva mer jeg skal fortsette dette innlegget med. Men jeg savner litt den delen av å kunne dele ting, dele ord og inspirasjon som jeg selv bli inspirert av og generelt bilder. Men jeg må si det er litt skummelt og begi seg ut på disse baner igjen. Ikke fordi jeg har hatt mange lesere før, fått noen form for kritikk eller lignende.  Men fordi folk eventuelt vil få se bilder og lese tekst som JEG skriver og deler. Og nettopp hvorfor dette er skummelt, er jo det at man aldri vet hvem som kommer til å se og lese det jeg deler og skriver. Så om du leser blant annet dette innlegget, gjerne legg igjen en kommentar så jeg kan følge med på hvem som er her inne og titter. Enten om det er en eller femti personer ,blir jeg veldig glad for og kunne se hvem DU er! Om det i det hele tatt er noen da. Haha! Men nå fikk jeg jo utdypet innlegget litt med en kort tekst samtidig fått ut det jeg har på hjertet før jeg nå eventuelt starter med blogging, dette blir super spennende, kjenner jeg gruer meg men gleder meg aller mest til å oppdatere her inne igjen.  


Ble et delvis bra innlegg i og med blogg-fingrene er litt vasne enda. Har forresten blitt blond siden sist, om noen la merke til det. Haha. 
Ha en kjempe fin Fredagskveld alle sammen.♥


Vedis C. Gjestemoen


Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Vedis C. Gjestemoen & kommer fra en liten by ved navnet Kongsberg, for tiden går jeg treningslinjen på nhfs. Her inne vil du se en del bilder og videoer, kanskje bli litt inspirert? Jeg er hvert fall veldig interesert i klær, sminke, hudpleie og interiør. Så jeg er godt oppdatert på hva ''det siste'' er, vil jeg tørre å påstå. Om du har noen spørsmål eller vil ta kontakt: looveblogg@hotmail.no.

Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Mars 2016 · August 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Oktober 2013 · Desember 2012Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits