Vedis Gjestemoen 


Hei og god formiddag alle fine! 
 

Nå i helgen skjer det en del som gjør at jeg må være ute i litt god tid, lørdagen har jeg ei venninde som fyller 20år (!!) og på Søndagen er det dåp noe jeg gleder meg veldig til. Derfor var jeg innom Katrine på Bjørklund i går og fikk pusset sølvet til bunaden, nå mangler det bare å stryke den og det får jeg ikke gjort før i morgen. 
 

Men nå er det like før jeg skal på farten inn til byen på synstest, synet har virkelig blitt værre i det siste så spørs om jeg ikke må bytte styrke på linsene. Og etter timen må jeg finne en dåpsgave til den lille og en fin gave til min flotte venninde Marte♥ Nå må jeg nesten gå på bade og bli ferdig der før pappa kommer med bilen, ha en fin start på helgen allesammen!
 


  

Hvilken bunad har du? Link meg gjerne til et innlegg med bilder av den, bunader er så fine!
 
 

Hei! Håper alle har hatt en fin dag frem til nå, selv sto jeg nesten akkurat opp for å spise frokost. Det var så fryktelig vondt å sove på toget i natt for om ikke du våkner av at det homper og skrangler så våkner du fordi liggestillingen er så altfor ubehagelig og da blir det ikke akkurat så mye søvn på øyet. Men jeg må si at det er deilig å være hjemme igjen for påsken, her slapper en ekstra godt av og både spiser og gjør akkurat det en selv ønsker. 

 

I dag har jeg absolutt ingen planer lagt så jeg tenkte å bruke dagen i dag på å se litt serie, kanskje ordne litt mer rundt bloggen og eventuelt ta en liten gåtur, det er så utrolig fint vær her nå, solen skinner i snøen og det begynner å bli bart rundt her. Vi bor faktisk rett ved laagen så det gir jo en nydelig utsikt. Vi får se kanskje jeg bestemmer meg for å være litt sosial i kveld alikevel, det er jo veldig hyggelig å se igjen venner og familie når man først er hjemme.


 

 

Gjerne legg igjen en kommentar om hva du skal i dag, alltid like hyggelig å høre. Så får dere ha en kjempefin torsdag videre, så snakkes vi♥ 


 

→ Løping er lett
Kroppen din er laget for å løpe! De aller fleste kan løpe, uansett om man er vant med det eller ikke. Er du i dårlig fysisk form kan du starte med rask gange, og sakte men sikkert utvikle det til å bli lett jogg eller løp. Er det for tungt å jogge eller løpe sammenhengende over lengere tid? Da kan du løpe i intervaller! Det viktigste er å finne en form som passer til deg og ditt utgangspunkt.
 

→ Løping er enkelt
Det er ikke komplisert å løpe. Det krever et minimum av utstyr, du bestemmer selv hvor langt og fort du vil løpe og treningen starter rett utenfor inngangsdøra di. Har du et par gode joggesko kommer du langt! 

→ Løping er godt for kroppen
Du styrker både hjerte, lunger, muskler og benbygning når du løper. Kroppen blir sterkere, du blir mer robust og tåler mer av utfordringene som møter deg i hverdagen.

 

→ Løping er effektivt
Løping er en av de mest energikrevende treningsformene! 30 min med løping, og du har forbrent et stort antall kalorier samtidig som kondisjonen får kjørt seg godt. Med høy intensitet kan du også forbedre oksygenopptaket, som fører til økt prestasjon på flere arena.  Prioriter en løpetur dersom du ønsker effektiv kondisjonstrening!
 

→ Løping gir god samvittighet
Etter en treningsøkt med løping kan du legge deg på sofaen med god samvittighet. Du har gjort en god innsats, utfordret deg selv og forbedret formen din. Klapp deg selv på skulderen, og ros deg selv ? godt jobbet!
 

→ Løping holder vekta stabil
Du forbrenner mange kalorier når du løper, noe som vil hjelpe deg å holde vekta der du vil den skal være. Når du løper kan du forbrenne mellom 500 og 1000 kalorier i timen! Det er med andre ord fantastisk bra å løpe dersom vektnedgang eller stabilisering av vekta er et mål.
 

→ Løping kan gi deg «runner?s high»
Noen løpere opplever en følelse av letthet, overskudd, velbehag og godt humør etter en løpeøkt. En forklaring på dette kan være endorfinene som produseres under løping, som påvirker spesifikke områder i hjernen med økt aktivitet. Under en «runner?s high» oppleves alt som mer intenst, man får en følelse av at man svever og kan fortsette i det uendelige.
 

 

→ Løping reduserer risikoen for livsstilssykdommer
Løping senker blodtrykket, og reduserer sjansen for blodpropp og hjertestans! Med andre ord er løping en aktivitet som i høyest grad kan bidra til et friskere og lengere liv, med økt livskvalitet.

 

→ Løping reduserer stress
Når du løper, frigjøres flere hormoner som effektivt motvirker både stress og depresjon. I en hektisk og stressende hverdag er det lett å bortprioritere løpeøkten, men i realiteten er den beste medisinen å snøre joggeskoene og begi seg ut på en liten løpetur ? enten det er ute eller inne på mølla.

 

→ Løping styrker skjelettet
Når du løper, bærer du din egen kroppsvekt. Det vil si at du må flytte din vekt med ganske stor kraft for hvert skritt du tar. Dette styrker skjelettet ditt, og vil blant annet bidra til å minske faren for benskjørhet! Kroppen blir sterkere, du blir mer robust og tåler mer av utfordringene som møter deg i hverdagen. En løpeøkt i dag er derfor en god investering i kroppen du skal ha når du blir eldre.

 

Kom over disse tipsene på hjemmesiden til 3T-Trening. Pleier du å jogge en del?
 
 

 

Tenkte det var lit kult å komme med en video, så dere kan få se hva som ble med hjem Lørdagen som var også får dere jo samtidig hørt meg prate. Litt hvert fall, haha!

 

Likte dere videoen?

 


 
God søndag, allesammen! 

I går kom min eldste søster hit til Bergen på besøk, det ble en veldig hyggelig dag i sentrum i går hvor vi gikk rundt å skikket litt i butikkene og tok litt bilder som dere ser ovenfor før vi dro å spiste på dolly etterfult av how to be single på kino! Kjempe deilig å komme inn til sentrum å bli litt kjent, selvom jeg snart har bodd i Bergen et år nå er gatene nesten like nye og ukjent for hver gang jeg ser dem, dere skjønner jeg bor ca en time med buss utenfor bergen og drar derfor ikke så ofte inn til byen med mindre det skjer noe spesielt. 

 Akkuratt nå har vi stått opp til en grå og kjedelig sødnag, vi skulle egentlig ut å gå tur og hygge oss skikkelig i dag men det frister mer å bare ligge inne og dra seg i sengen. Jeg må si at været kom faktisk litt som et sjokk denne helgen, det har nemlig ikke regnet på år og dag her før nå. Vi har hatt varme dager med det fineste vårværet, men vi har værtfall spist frokost og nå står litt mer film og hygge på listen. Ønsker dere en riktig fin søndag videre!

Er det fint vær der du bor?
 Vsco er faktisk en av alle inspirasjons sidene jeg liker best, det har virkelig fallt i smak hos meg det er så utrolig inspirerende å både følge med på andre og gøy å kunne ta bilder selv. Jeg elsker teste ut det ''fotografiske'' øyet, som tar de smakfulle elegante bildene. Samtidig så følger jeg at bilder fra hverdagen kanskje har blitt blannet mer og mer inn, hvert fall på min vsco. Men det er jo individuellt fra person til person hvordan de vil den skal se ut og hva de ønsker å legge ut, noe som igjen er utrolig gøy fordi da blir jo ingen av kontoene like! Her kan dere se endel av de siste bildene jeg har lagt ut. Har du vsco?
 

Jeg er faktisk like sund som jeg prøver å fremstå, men selvfølgelig blir jeg fristet jeg også og da hender det at jeg må distrahere meg selv med noe sundt å knaske i, hvert fall om jeg ser at folk sitter ved siden av meg med en godterpose. Men jeg syntes det går veldig fint og har faktsik laget en hylle for sunde ting og en for usunde her på rommet, så om jeg får lyst på noe godt i ukedagene går jeg selvfølgelig bort til den sunde hyllen og tar noe derifra. 

 

Før likte jeg best å jogge men etter at crossfit har vært en god del av undervisningen her på skolen har jeg virkelig fått smaken får det, å kunne trene cardio samtidig ulike muskelgrupper på 12 raske minutter.To fluer i en smekk. 

 

fremstår jeg kanskje som litt for kresen men når det gjelder junkfood er det mye innenfor denne kategorien jeg virkelig ikke liker. Som kebab, McDonalds-mat, burgerking-mat, pølse, eller burger. Så når jeg skal kjøpe nattmat drømmer jeg alltid om biff med mais og Bearnaise saus, men ender alltid opp med pomefrites eller salat i pita. 

 

 

Jeg er den personen som faktisk ikke klarer å være morsom. Jeg ler gjerne med og av det andre sier men finner nesten aldri noe morsomt å si selv, det skjer hvert fall sjeldent. Men når det er sagt så er det ofte folk ler når jeg faktisk ikke prøver å være morsom, heller seriøs.

 

Okei, dette tror jeg faktisk ingen av dere hadde forventet å høre men da jeg var liten og prøvde ut interesser som fotball og ridning ble jeg også dratt med på skyting og cross. Jeg var til og med ganske god vertfall på skytingen, cross'en var litt være husker jeg ikke visste hvordan man stoppet og kjørte rundt og rundt i ring. 

 

Før hadde jeg en tendens til å være skikkelig kontrollfreak jeg måtte alltid skrive ned og vite alt som skulle skje de neste dangene, månedene ja til og med hva jeg skulle gjøre de neste 2 årene. Det var faktisk en veldig slitsom periode i livet men heldigvis har jeg klart å roe meg ned, så nå tar jeg ett år av gangen. Kjempe deilig!

  

Jeg er nesten aldri syk, i løpet av et år er jeg kanskje syk en gang maks 2. Det er egentlig veldig kjekt,  men jeg blir faktisk ikke sengeliggende med mindre jeg har omgangssyken og feber, så om halsen er litt tør klarer jeg veldig fint å stå opp av sengen for en ny dag!
Håper dere fikk en god definisjom på hvem jeg er nå og la meg gjerne få vite det i kommentarfeltet om vi har noe til felles! 

 
                                                                 

                                                                       🎵 Feel Da Rush - Freddy Kalas 

 

                                                                              🎵 Cheap Thrills - Sia

 

                                                                       🎵 We Don't Talk Anymore - Sara Farell

 

                                                                                   🎵Icebreaker - Agnete

 

                                                                      🎵 Faded Acoustic Version - Sara Farell

 

                                                                             🎵money - Broiler, Bekuh Boom


                                                                            🎵 25 timer - jimilian feat Stine

 

                                                                        🎵 Lett på tråden - Emirë og Lillebror

 

Kanskje dere fikk en ny sang på hjernen? Ha en fortsatt fin kveld!


Vedis C. Gjestemoen


Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Vedis C. Gjestemoen & kommer fra en liten by ved navnet Kongsberg, for tiden går jeg treningslinjen på nhfs. Her inne vil du se en del bilder og videoer, kanskje bli litt inspirert? Jeg er hvert fall veldig interesert i klær, sminke, hudpleie og interiør. Så jeg er godt oppdatert på hva ''det siste'' er, vil jeg tørre å påstå. Om du har noen spørsmål eller vil ta kontakt: looveblogg@hotmail.no.

Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Mars 2016 · August 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Oktober 2013 · Desember 2012Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits