Vedis Gjestemoen

Så det var noen som lurte på hvordan modell og hvor Michael Kors vesken er kjøp, samtidig fikk jeg et spørsmål om lommeboken. Så laget like så greit et innlegg om begge. To fluer i en smekk enkelt og greit. 

Lommeboken kjøpte jeg på Arnold B. her i Kongsberg. Modellen er Michael Kors small Essential-lommebok i fargen beige, den har en glidelåslukning og egen lomme for iPhone 5. Veldig praktisk for de som ikke bruker å ha veldig mye småpenger i lommeboken. Ellers er den veldig enkel lommebok med god plass til kort og andre  ting. 

Over til vesken. Den ønsket jeg meg i julegave siden den matchet lommeboken perfekt. Også trengte jeg i utgangspunkte bare en enkel liten veske, til å evt kunne henge rundt skulderen før jeg går ut døren. Så dermed aner jeg virkelig ikke hvor den er kjøp, men den finnes i de fleste butikker der de selger merkevarer vil jeg tippe. Eller på nett evt. Modellen heter Michael Kors bedford crossbody purse og er i fargen beige.

Har dere noe fra Michael Kors?

 


Vedis C. Gjestemoen


Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Vedis C. Gjestemoen & kommer fra en liten by ved navnet Kongsberg, for tiden går jeg treningslinjen på nhfs. Her inne vil du se en del bilder og videoer, kanskje bli litt inspirert? Jeg er hvert fall veldig interesert i klær, sminke, hudpleie og interiør. Så jeg er godt oppdatert på hva ''det siste'' er, vil jeg tørre å påstå. Om du har noen spørsmål eller vil ta kontakt: looveblogg@hotmail.no.

Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Mars 2016 · August 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Oktober 2013 · Desember 2012Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits