Vedis Gjestemoen
Hei! 

Jeg føler ikke veldig for å skrive et sånt typisk ''nå er jeg tilbake på bloggen'' innlegg, synes bare det blir så altfor rart. Derfor ville jeg heller starte rett på med et innlegg med bilder fra jeg lakkerte neglene mine i går. Jeg sitter forresten i England i skrivende stund, flyttet hit 10. september så har nesten vært her i et halvt år nå, shit tiden har gått fort. Men nå er det snart tid for hjemreise 17. februar, etter mange fine opplevelser, skole og jobb. Jeg er definetivt mange erfaringer og mestringsfølser rikere. Men skal virkelig bli godt å komme hjem til Norge igjen, hvor jeg både har venner, familie, kjæreste og jobber i vente. 
Håper dere får en kjempe fin dag, så snakkes vi ♥


 


Vedis C. Gjestemoen


Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Vedis C. Gjestemoen & kommer fra en liten by ved navnet Kongsberg, for tiden går jeg treningslinjen på nhfs. Her inne vil du se en del bilder og videoer, kanskje bli litt inspirert? Jeg er hvert fall veldig interesert i klær, sminke, hudpleie og interiør. Så jeg er godt oppdatert på hva ''det siste'' er, vil jeg tørre å påstå. Om du har noen spørsmål eller vil ta kontakt: looveblogg@hotmail.no.

Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Mars 2016 · August 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Oktober 2013 · Desember 2012Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits