Vedis Gjestemoen
Hei! 

Jeg føler ikke veldig for å skrive et sånt typisk ''nå er jeg tilbake på bloggen'' innlegg, synes bare det blir så altfor rart. Derfor ville jeg heller starte rett på med et innlegg med bilder fra jeg lakkerte neglene mine i går. Jeg sitter forresten i England i skrivende stund, flyttet hit 10. september så har nesten vært her i et halvt år nå, shit tiden har gått fort. Men nå er det snart tid for hjemreise 17. februar, etter mange fine opplevelser, skole og jobb. Jeg er definetivt mange erfaringer og mestringsfølser rikere. Men skal virkelig bli godt å komme hjem til Norge igjen, hvor jeg både har venner, familie, kjæreste og jobber i vente. 
Håper dere får en kjempe fin dag, så snakkes vi ♥


 
 


Hei og god formiddag alle fine! 
 

Nå i helgen skjer det en del som gjør at jeg må være ute i litt god tid, lørdagen har jeg ei venninde som fyller 20år (!!) og på Søndagen er det dåp noe jeg gleder meg veldig til. Derfor var jeg innom Katrine på Bjørklund i går og fikk pusset sølvet til bunaden, nå mangler det bare å stryke den og det får jeg ikke gjort før i morgen. 
 

Men nå er det like før jeg skal på farten inn til byen på synstest, synet har virkelig blitt værre i det siste så spørs om jeg ikke må bytte styrke på linsene. Og etter timen må jeg finne en dåpsgave til den lille og en fin gave til min flotte venninde Marte♥ Nå må jeg nesten gå på bade og bli ferdig der før pappa kommer med bilen, ha en fin start på helgen allesammen!
 


  

Hvilken bunad har du? Link meg gjerne til et innlegg med bilder av den, bunader er så fine!
 
 

Hei! Håper alle har hatt en fin dag frem til nå, selv sto jeg nesten akkurat opp for å spise frokost. Det var så fryktelig vondt å sove på toget i natt for om ikke du våkner av at det homper og skrangler så våkner du fordi liggestillingen er så altfor ubehagelig og da blir det ikke akkurat så mye søvn på øyet. Men jeg må si at det er deilig å være hjemme igjen for påsken, her slapper en ekstra godt av og både spiser og gjør akkurat det en selv ønsker. 

 

I dag har jeg absolutt ingen planer lagt så jeg tenkte å bruke dagen i dag på å se litt serie, kanskje ordne litt mer rundt bloggen og eventuelt ta en liten gåtur, det er så utrolig fint vær her nå, solen skinner i snøen og det begynner å bli bart rundt her. Vi bor faktisk rett ved laagen så det gir jo en nydelig utsikt. Vi får se kanskje jeg bestemmer meg for å være litt sosial i kveld alikevel, det er jo veldig hyggelig å se igjen venner og familie når man først er hjemme.


 

 

Gjerne legg igjen en kommentar om hva du skal i dag, alltid like hyggelig å høre. Så får dere ha en kjempefin torsdag videre, så snakkes vi♥ 


 

→ Løping er lett
Kroppen din er laget for å løpe! De aller fleste kan løpe, uansett om man er vant med det eller ikke. Er du i dårlig fysisk form kan du starte med rask gange, og sakte men sikkert utvikle det til å bli lett jogg eller løp. Er det for tungt å jogge eller løpe sammenhengende over lengere tid? Da kan du løpe i intervaller! Det viktigste er å finne en form som passer til deg og ditt utgangspunkt.
 

→ Løping er enkelt
Det er ikke komplisert å løpe. Det krever et minimum av utstyr, du bestemmer selv hvor langt og fort du vil løpe og treningen starter rett utenfor inngangsdøra di. Har du et par gode joggesko kommer du langt! 

→ Løping er godt for kroppen
Du styrker både hjerte, lunger, muskler og benbygning når du løper. Kroppen blir sterkere, du blir mer robust og tåler mer av utfordringene som møter deg i hverdagen.

 

→ Løping er effektivt
Løping er en av de mest energikrevende treningsformene! 30 min med løping, og du har forbrent et stort antall kalorier samtidig som kondisjonen får kjørt seg godt. Med høy intensitet kan du også forbedre oksygenopptaket, som fører til økt prestasjon på flere arena.  Prioriter en løpetur dersom du ønsker effektiv kondisjonstrening!
 

→ Løping gir god samvittighet
Etter en treningsøkt med løping kan du legge deg på sofaen med god samvittighet. Du har gjort en god innsats, utfordret deg selv og forbedret formen din. Klapp deg selv på skulderen, og ros deg selv ? godt jobbet!
 

→ Løping holder vekta stabil
Du forbrenner mange kalorier når du løper, noe som vil hjelpe deg å holde vekta der du vil den skal være. Når du løper kan du forbrenne mellom 500 og 1000 kalorier i timen! Det er med andre ord fantastisk bra å løpe dersom vektnedgang eller stabilisering av vekta er et mål.
 

→ Løping kan gi deg «runner?s high»
Noen løpere opplever en følelse av letthet, overskudd, velbehag og godt humør etter en løpeøkt. En forklaring på dette kan være endorfinene som produseres under løping, som påvirker spesifikke områder i hjernen med økt aktivitet. Under en «runner?s high» oppleves alt som mer intenst, man får en følelse av at man svever og kan fortsette i det uendelige.
 

 

→ Løping reduserer risikoen for livsstilssykdommer
Løping senker blodtrykket, og reduserer sjansen for blodpropp og hjertestans! Med andre ord er løping en aktivitet som i høyest grad kan bidra til et friskere og lengere liv, med økt livskvalitet.

 

→ Løping reduserer stress
Når du løper, frigjøres flere hormoner som effektivt motvirker både stress og depresjon. I en hektisk og stressende hverdag er det lett å bortprioritere løpeøkten, men i realiteten er den beste medisinen å snøre joggeskoene og begi seg ut på en liten løpetur ? enten det er ute eller inne på mølla.

 

→ Løping styrker skjelettet
Når du løper, bærer du din egen kroppsvekt. Det vil si at du må flytte din vekt med ganske stor kraft for hvert skritt du tar. Dette styrker skjelettet ditt, og vil blant annet bidra til å minske faren for benskjørhet! Kroppen blir sterkere, du blir mer robust og tåler mer av utfordringene som møter deg i hverdagen. En løpeøkt i dag er derfor en god investering i kroppen du skal ha når du blir eldre.

 

Kom over disse tipsene på hjemmesiden til 3T-Trening. Pleier du å jogge en del?
 
 

 

Tenkte det var lit kult å komme med en video, så dere kan få se hva som ble med hjem Lørdagen som var også får dere jo samtidig hørt meg prate. Litt hvert fall, haha!

 

Likte dere videoen?

 


 
God søndag, allesammen! 

I går kom min eldste søster hit til Bergen på besøk, det ble en veldig hyggelig dag i sentrum i går hvor vi gikk rundt å skikket litt i butikkene og tok litt bilder som dere ser ovenfor før vi dro å spiste på dolly etterfult av how to be single på kino! Kjempe deilig å komme inn til sentrum å bli litt kjent, selvom jeg snart har bodd i Bergen et år nå er gatene nesten like nye og ukjent for hver gang jeg ser dem, dere skjønner jeg bor ca en time med buss utenfor bergen og drar derfor ikke så ofte inn til byen med mindre det skjer noe spesielt. 

 Akkuratt nå har vi stått opp til en grå og kjedelig sødnag, vi skulle egentlig ut å gå tur og hygge oss skikkelig i dag men det frister mer å bare ligge inne og dra seg i sengen. Jeg må si at været kom faktisk litt som et sjokk denne helgen, det har nemlig ikke regnet på år og dag her før nå. Vi har hatt varme dager med det fineste vårværet, men vi har værtfall spist frokost og nå står litt mer film og hygge på listen. Ønsker dere en riktig fin søndag videre!

Er det fint vær der du bor?
 Vsco er faktisk en av alle inspirasjons sidene jeg liker best, det har virkelig fallt i smak hos meg det er så utrolig inspirerende å både følge med på andre og gøy å kunne ta bilder selv. Jeg elsker teste ut det ''fotografiske'' øyet, som tar de smakfulle elegante bildene. Samtidig så følger jeg at bilder fra hverdagen kanskje har blitt blannet mer og mer inn, hvert fall på min vsco. Men det er jo individuellt fra person til person hvordan de vil den skal se ut og hva de ønsker å legge ut, noe som igjen er utrolig gøy fordi da blir jo ingen av kontoene like! Her kan dere se endel av de siste bildene jeg har lagt ut. Har du vsco?
 

Jeg er faktisk like sund som jeg prøver å fremstå, men selvfølgelig blir jeg fristet jeg også og da hender det at jeg må distrahere meg selv med noe sundt å knaske i, hvert fall om jeg ser at folk sitter ved siden av meg med en godterpose. Men jeg syntes det går veldig fint og har faktsik laget en hylle for sunde ting og en for usunde her på rommet, så om jeg får lyst på noe godt i ukedagene går jeg selvfølgelig bort til den sunde hyllen og tar noe derifra. 

 

Før likte jeg best å jogge men etter at crossfit har vært en god del av undervisningen her på skolen har jeg virkelig fått smaken får det, å kunne trene cardio samtidig ulike muskelgrupper på 12 raske minutter.To fluer i en smekk. 

 

fremstår jeg kanskje som litt for kresen men når det gjelder junkfood er det mye innenfor denne kategorien jeg virkelig ikke liker. Som kebab, McDonalds-mat, burgerking-mat, pølse, eller burger. Så når jeg skal kjøpe nattmat drømmer jeg alltid om biff med mais og Bearnaise saus, men ender alltid opp med pomefrites eller salat i pita. 

 

 

Jeg er den personen som faktisk ikke klarer å være morsom. Jeg ler gjerne med og av det andre sier men finner nesten aldri noe morsomt å si selv, det skjer hvert fall sjeldent. Men når det er sagt så er det ofte folk ler når jeg faktisk ikke prøver å være morsom, heller seriøs.

 

Okei, dette tror jeg faktisk ingen av dere hadde forventet å høre men da jeg var liten og prøvde ut interesser som fotball og ridning ble jeg også dratt med på skyting og cross. Jeg var til og med ganske god vertfall på skytingen, cross'en var litt være husker jeg ikke visste hvordan man stoppet og kjørte rundt og rundt i ring. 

 

Før hadde jeg en tendens til å være skikkelig kontrollfreak jeg måtte alltid skrive ned og vite alt som skulle skje de neste dangene, månedene ja til og med hva jeg skulle gjøre de neste 2 årene. Det var faktisk en veldig slitsom periode i livet men heldigvis har jeg klart å roe meg ned, så nå tar jeg ett år av gangen. Kjempe deilig!

  

Jeg er nesten aldri syk, i løpet av et år er jeg kanskje syk en gang maks 2. Det er egentlig veldig kjekt,  men jeg blir faktisk ikke sengeliggende med mindre jeg har omgangssyken og feber, så om halsen er litt tør klarer jeg veldig fint å stå opp av sengen for en ny dag!
Håper dere fikk en god definisjom på hvem jeg er nå og la meg gjerne få vite det i kommentarfeltet om vi har noe til felles! 

 
                                                                 

                                                                       🎵 Feel Da Rush - Freddy Kalas 

 

                                                                              🎵 Cheap Thrills - Sia

 

                                                                       🎵 We Don't Talk Anymore - Sara Farell

 

                                                                                   🎵Icebreaker - Agnete

 

                                                                      🎵 Faded Acoustic Version - Sara Farell

 

                                                                             🎵money - Broiler, Bekuh Boom


                                                                            🎵 25 timer - jimilian feat Stine

 

                                                                        🎵 Lett på tråden - Emirë og Lillebror

 

Kanskje dere fikk en ny sang på hjernen? Ha en fortsatt fin kveld!Har akkurat klar og knuse iphonen min, noe som medfører at alle bilder og minner er som regel fortapt. Med unntak av de jeg rakk å synkronisere til ithune's sist. Skikkelig kjipt men livet går videre! Tenkte dere kunne få se litt bilder fra forskjellige minner med meg og mine venner, bilder sier jo mer enn tusen ord så kanskje dere blir litt kjent med meg som person også. Ha en super kveld og lykke til alle dere som skal på skolen i morgen, dette blir en knallstart!  -  vertfall for meg.
God morgen alle fine.♥

I dag våknet jeg opp til ikke en så altfor koselig situasjon, en veps svimlet rundt i vinduet bak gardina. Så jeg var kjapp med å ta på morgenkåpen og få opp vinduet så fort som mulig. Hater virkelig veps og vertfall når dem er provoserte, så prøver som oftest å aldri ta dem med avis eller lignende. Ja, så det ble en ganske uventet tidlig morgen på denne frøkna. Og da kunne jeg jo like så gjerne lage meg en god og sunn frokost. Som dere ser nedenfor her, tenkte jeg og forklare samtidig vise dere hvordan man lager en avokado-toast bare med en liten tvist. Det er faktisk noe jeg lærte for bar få dager siden selv, da jeg og en venninne var kjempe sultne etter skolen og begge to ville ha noe godt. Dere legger kanskje merke til hva tvisten er? Nemlig, paprika krydder. Haha, må si jeg trodde Anniken var helt sprø når hun begynte å døse på med paprika krydder?? Men utrolig nok så smakte det helt fantastisk! Det var så godt, det var akkurat som om det la på plass en puslebrikke som manglet i den vanlige blandingen jeg pleier å lage. Den ble rett og slett mer spennende. Så anbefaler på det sterkeste å prøve oppskriften, om du liker avokado. Da tenker jeg vi setter i gang!

Først ingrediensene:

- Grovmalt salt
- Grovmalt pepper
- En hel avokado
- paprika krydder
- Og eventuelt sitronsaft

Også trenger du en gaffel og kopp/skål. Du starter med og grave ut avokadoen fra skallet og legge den opp i koppen. Der etter bruker du gaffelen til å mose avokadoen slik at det ser ut som en slags grønn masse. Etter det drypper du litt sitronsaft over, gjerne bruk en ekte sitron eller lime. Lime gjør seg vel egentlig best men. Så finner du fram krydderet og døser over, jeg pleier som oftest å slumpe og smake meg frem. Så det kan jo dere også i og med vi alle har forskjellig smak. Men husk og bland krydderet godt inn, for smaker det for lite krydder er det like ille som om det smaker for mye etter min mening.  Imens du blander inn kryddere setter du på vannkokerenn til kaffen/te og legg to brødskiver i brødristeren. Så er alt ferdig på likt! Helt på slutten har jeg valgt og legge på litt frukt i og med det er så friskt og deilig på morgenkvisten. Denne frokosten gir virkelig en knallstart på dagen!  

 

Håper dere ble fristet til og lage dere en deilig frokost og ikke bare heve i dere en brødskive eller pannekake med Nutella, selv om det er god i bland det også altså!
Dere får ha en super dag og finn på noe virkelig gøy, nå som skolen starter for alvor på Mandag. Klem♥ ♥
Heii! Åh, dette føltes rart. Sitte her, igjen, og skrive? Egentlig så rart at jeg ikke aner hva mer jeg skal fortsette dette innlegget med. Men jeg savner litt den delen av å kunne dele ting, dele ord og inspirasjon som jeg selv bli inspirert av og generelt bilder. Men jeg må si det er litt skummelt og begi seg ut på disse baner igjen. Ikke fordi jeg har hatt mange lesere før, fått noen form for kritikk eller lignende.  Men fordi folk eventuelt vil få se bilder og lese tekst som JEG skriver og deler. Og nettopp hvorfor dette er skummelt, er jo det at man aldri vet hvem som kommer til å se og lese det jeg deler og skriver. Så om du leser blant annet dette innlegget, gjerne legg igjen en kommentar så jeg kan følge med på hvem som er her inne og titter. Enten om det er en eller femti personer ,blir jeg veldig glad for og kunne se hvem DU er! Om det i det hele tatt er noen da. Haha! Men nå fikk jeg jo utdypet innlegget litt med en kort tekst samtidig fått ut det jeg har på hjertet før jeg nå eventuelt starter med blogging, dette blir super spennende, kjenner jeg gruer meg men gleder meg aller mest til å oppdatere her inne igjen.  


Ble et delvis bra innlegg i og med blogg-fingrene er litt vasne enda. Har forresten blitt blond siden sist, om noen la merke til det. Haha. 
Ha en kjempe fin Fredagskveld alle sammen.♥


Så det var noen som lurte på hvordan modell og hvor Michael Kors vesken er kjøp, samtidig fikk jeg et spørsmål om lommeboken. Så laget like så greit et innlegg om begge. To fluer i en smekk enkelt og greit. 

Lommeboken kjøpte jeg på Arnold B. her i Kongsberg. Modellen er Michael Kors small Essential-lommebok i fargen beige, den har en glidelåslukning og egen lomme for iPhone 5. Veldig praktisk for de som ikke bruker å ha veldig mye småpenger i lommeboken. Ellers er den veldig enkel lommebok med god plass til kort og andre  ting. 

Over til vesken. Den ønsket jeg meg i julegave siden den matchet lommeboken perfekt. Også trengte jeg i utgangspunkte bare en enkel liten veske, til å evt kunne henge rundt skulderen før jeg går ut døren. Så dermed aner jeg virkelig ikke hvor den er kjøp, men den finnes i de fleste butikker der de selger merkevarer vil jeg tippe. Eller på nett evt. Modellen heter Michael Kors bedford crossbody purse og er i fargen beige.

Har dere noe fra Michael Kors?

 
HEiiaa! Gudamei så kjedelig start på ferien. Sto opp klokken ett i dag for å hoppe på først tog til jobben. Starter vanligvis klokken halv fem som kveldsskifte og jobber til ni. Ved åtte tiden kom Stine med toget inn til drammen kun for å sitte i sofaen og slappe av på jobben. Koselig! Rundt halv ti kom Cathrine og Vilde og hentet oss, hvor vi kjørte videre til Lier for å sjekke ut det nedlagte mentalsykehuset som tydeligvis skulle være sykt spennende. Ingen av oss turte å gå inn, så vi sto egentlig bare utenfor tok et bilde før vi løp ned til bilen igjen. Måtte jo vise omverdenen hvor tøffe vi var.

Som dere leste over, en sykt spennende og innholdsrik dag. Akkurat nå ligger jeg i sengen hos Stine, hvor vi tenkte å få med oss paradise episoden vi aldri rakk og se i stad. Etter det legge oss. Meget interessant , ja, nattaaa. Beklager bildekvaliteten forresten, men tenker ikke over og ta med kameraet på jobb akkurat, hehe. Et sted går grensen kan man vel si. -> Meg, Vilde og Cathrine.

Jobber dere også i ferien?
Her er videoen, nyt den og ha en fin Søndag videre.
 
Søndags morgen og dagen starter toppers, sto nettopp opp lagde meg en veggis taco og sitter mett klar til og gaffle i meg nøtter<33 Skjønner ikke at folk greier å vente til dem har tatt bilde av maten, hadde det ikke vært for at tacoen var kald og rester fra i går hadde den vært borte før jeg rakk og finne frem kameraet.  Forresten videoen kommer litt senere i dag, gikk litt tregt og hadde ikke tid til å fikse den noe mer i går kveld.^ Dere kan jo bare gjette hvem som var valentines daten min den 14, hehehe

Prøver meg på en ekte bloggpose, nokså dreven

Begynner og komme seg nåååDERJAA, i mitt rette ess

Hahaha! Kan ikke huske sist jeg faktisk prøvde pose slik. Det resulterte vertfall i en meget klein og lattermild antrekkshoot. Dette måtte jo selvfølgelig dokumenteres så da laget vi like greit en film, som lastes opp i morgen. Gleeed dere!
Herregud, må si jeg gir meg over snart. Trodde mobil blogg appen var ny og forbedret jeg.. Men det har den nå besvist det motsatte av opp til flere ganger.  Den har seriøst vist seg å klikke i hele to mens jeg prøvde på harde livet å blogge på toget!! Haha, typisk meg og klikke for slike småting men det er jo så irriterende ikkesant? 

Men over til bloggingen, hele denne uken består enten av hjemmeoppgave og fri eller utplassering. Så i dag var jeg på utplassering i Oslo. Det er så morro å få være der! Alle er så åpne, hyggelige, hjelpsomme og ikke minst flinke så miljøet der er jo bare helt supert og det er jeg så glad for. Man vil jo være et sted man trives når man først skal være utplassert, og der har jeg vært superheldiiiig! Men nå lurer sikkert folk på hvor jeg er utplassert hen, haha! Og det er nemlig hos På Håret, det finnes flere av salongene dems rundt omkring i oslo men den jeg jobber på ligger i Bogstadveien veldig sentralt og fint.Også vet jeg ikke helt hva det er men jeg trives best mot vestkanten av Oslo, hmm sprøtt. Menmen, nå må jeg nesten henge opp noen ferdigvaskede klær og starte på raporten før jeg utsetter det enda mer her. I dag prøvde jeg å lage korketrekkere for første gang på Heidi og hun ble så fin! Selvom det ikke helt resulterte i originale korketrekk-krøller synes vi det ble veldig fint.

Hva synes dere?


                         


- På instagram,snapchat,kik vedischristine
- Twitter: VGjestemoen

Skal prøve og begynne så smått og blogge igjen så håper så mange som mulig vil følge meg igjen, men bare i ny og ne sånn når jeg får lyst og slikt!

 


Vedis C. Gjestemoen


Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Vedis C. Gjestemoen & kommer fra en liten by ved navnet Kongsberg, for tiden går jeg treningslinjen på nhfs. Her inne vil du se en del bilder og videoer, kanskje bli litt inspirert? Jeg er hvert fall veldig interesert i klær, sminke, hudpleie og interiør. Så jeg er godt oppdatert på hva ''det siste'' er, vil jeg tørre å påstå. Om du har noen spørsmål eller vil ta kontakt: looveblogg@hotmail.no.

Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Mars 2016 · August 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Oktober 2013 · Desember 2012Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits