Vedis Gjestemoen 


Hei og god formiddag alle fine! 
 

Nå i helgen skjer det en del som gjør at jeg må være ute i litt god tid, lørdagen har jeg ei venninde som fyller 20år (!!) og på Søndagen er det dåp noe jeg gleder meg veldig til. Derfor var jeg innom Katrine på Bjørklund i går og fikk pusset sølvet til bunaden, nå mangler det bare å stryke den og det får jeg ikke gjort før i morgen. 
 

Men nå er det like før jeg skal på farten inn til byen på synstest, synet har virkelig blitt værre i det siste så spørs om jeg ikke må bytte styrke på linsene. Og etter timen må jeg finne en dåpsgave til den lille og en fin gave til min flotte venninde Marte♥ Nå må jeg nesten gå på bade og bli ferdig der før pappa kommer med bilen, ha en fin start på helgen allesammen!
 


  

Hvilken bunad har du? Link meg gjerne til et innlegg med bilder av den, bunader er så fine!
 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Vedis C. Gjestemoen


Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Vedis C. Gjestemoen & kommer fra en liten by ved navnet Kongsberg, for tiden går jeg treningslinjen på nhfs. Her inne vil du se en del bilder og videoer, kanskje bli litt inspirert? Jeg er hvert fall veldig interesert i klær, sminke, hudpleie og interiør. Så jeg er godt oppdatert på hva ''det siste'' er, vil jeg tørre å påstå. Om du har noen spørsmål eller vil ta kontakt: looveblogg@hotmail.no.

Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Mars 2016 · August 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Oktober 2013 · Desember 2012Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits