Vedis Gjestemoen 

Hei! Håper alle har hatt en fin dag frem til nå, selv sto jeg nesten akkurat opp for å spise frokost. Det var så fryktelig vondt å sove på toget i natt for om ikke du våkner av at det homper og skrangler så våkner du fordi liggestillingen er så altfor ubehagelig og da blir det ikke akkurat så mye søvn på øyet. Men jeg må si at det er deilig å være hjemme igjen for påsken, her slapper en ekstra godt av og både spiser og gjør akkurat det en selv ønsker. 

 

I dag har jeg absolutt ingen planer lagt så jeg tenkte å bruke dagen i dag på å se litt serie, kanskje ordne litt mer rundt bloggen og eventuelt ta en liten gåtur, det er så utrolig fint vær her nå, solen skinner i snøen og det begynner å bli bart rundt her. Vi bor faktisk rett ved laagen så det gir jo en nydelig utsikt. Vi får se kanskje jeg bestemmer meg for å være litt sosial i kveld alikevel, det er jo veldig hyggelig å se igjen venner og familie når man først er hjemme.


 

 

Gjerne legg igjen en kommentar om hva du skal i dag, alltid like hyggelig å høre. Så får dere ha en kjempefin torsdag videre, så snakkes vi♥ 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Vedis C. Gjestemoen


Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Vedis C. Gjestemoen & kommer fra en liten by ved navnet Kongsberg, for tiden går jeg treningslinjen på nhfs. Her inne vil du se en del bilder og videoer, kanskje bli litt inspirert? Jeg er hvert fall veldig interesert i klær, sminke, hudpleie og interiør. Så jeg er godt oppdatert på hva ''det siste'' er, vil jeg tørre å påstå. Om du har noen spørsmål eller vil ta kontakt: looveblogg@hotmail.no.

Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Mars 2016 · August 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Oktober 2013 · Desember 2012Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits