Vedis Gjestemoen
 


 
God søndag, allesammen! 

I går kom min eldste søster hit til Bergen på besøk, det ble en veldig hyggelig dag i sentrum i går hvor vi gikk rundt å skikket litt i butikkene og tok litt bilder som dere ser ovenfor før vi dro å spiste på dolly etterfult av how to be single på kino! Kjempe deilig å komme inn til sentrum å bli litt kjent, selvom jeg snart har bodd i Bergen et år nå er gatene nesten like nye og ukjent for hver gang jeg ser dem, dere skjønner jeg bor ca en time med buss utenfor bergen og drar derfor ikke så ofte inn til byen med mindre det skjer noe spesielt. 

 Akkuratt nå har vi stått opp til en grå og kjedelig sødnag, vi skulle egentlig ut å gå tur og hygge oss skikkelig i dag men det frister mer å bare ligge inne og dra seg i sengen. Jeg må si at været kom faktisk litt som et sjokk denne helgen, det har nemlig ikke regnet på år og dag her før nå. Vi har hatt varme dager med det fineste vårværet, men vi har værtfall spist frokost og nå står litt mer film og hygge på listen. Ønsker dere en riktig fin søndag videre!

Er det fint vær der du bor?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Vedis C. Gjestemoen


Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Vedis C. Gjestemoen & kommer fra en liten by ved navnet Kongsberg, for tiden går jeg treningslinjen på nhfs. Her inne vil du se en del bilder og videoer, kanskje bli litt inspirert? Jeg er hvert fall veldig interesert i klær, sminke, hudpleie og interiør. Så jeg er godt oppdatert på hva ''det siste'' er, vil jeg tørre å påstå. Om du har noen spørsmål eller vil ta kontakt: looveblogg@hotmail.no.

Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Mars 2016 · August 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Oktober 2013 · Desember 2012Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits