Vedis Gjestemoen Vsco er faktisk en av alle inspirasjons sidene jeg liker best, det har virkelig fallt i smak hos meg det er så utrolig inspirerende å både følge med på andre og gøy å kunne ta bilder selv. Jeg elsker teste ut det ''fotografiske'' øyet, som tar de smakfulle elegante bildene. Samtidig så følger jeg at bilder fra hverdagen kanskje har blitt blannet mer og mer inn, hvert fall på min vsco. Men det er jo individuellt fra person til person hvordan de vil den skal se ut og hva de ønsker å legge ut, noe som igjen er utrolig gøy fordi da blir jo ingen av kontoene like! Her kan dere se endel av de siste bildene jeg har lagt ut. Har du vsco?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Vedis C. Gjestemoen


Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Vedis C. Gjestemoen & kommer fra en liten by ved navnet Kongsberg, for tiden går jeg treningslinjen på nhfs. Her inne vil du se en del bilder og videoer, kanskje bli litt inspirert? Jeg er hvert fall veldig interesert i klær, sminke, hudpleie og interiør. Så jeg er godt oppdatert på hva ''det siste'' er, vil jeg tørre å påstå. Om du har noen spørsmål eller vil ta kontakt: looveblogg@hotmail.no.

Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Mars 2016 · August 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Oktober 2013 · Desember 2012Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits