Vedis Gjestemoen 

Jeg er faktisk like sund som jeg prøver å fremstå, men selvfølgelig blir jeg fristet jeg også og da hender det at jeg må distrahere meg selv med noe sundt å knaske i, hvert fall om jeg ser at folk sitter ved siden av meg med en godterpose. Men jeg syntes det går veldig fint og har faktsik laget en hylle for sunde ting og en for usunde her på rommet, så om jeg får lyst på noe godt i ukedagene går jeg selvfølgelig bort til den sunde hyllen og tar noe derifra. 

 

Før likte jeg best å jogge men etter at crossfit har vært en god del av undervisningen her på skolen har jeg virkelig fått smaken får det, å kunne trene cardio samtidig ulike muskelgrupper på 12 raske minutter.To fluer i en smekk. 

 

fremstår jeg kanskje som litt for kresen men når det gjelder junkfood er det mye innenfor denne kategorien jeg virkelig ikke liker. Som kebab, McDonalds-mat, burgerking-mat, pølse, eller burger. Så når jeg skal kjøpe nattmat drømmer jeg alltid om biff med mais og Bearnaise saus, men ender alltid opp med pomefrites eller salat i pita. 

 

 

Jeg er den personen som faktisk ikke klarer å være morsom. Jeg ler gjerne med og av det andre sier men finner nesten aldri noe morsomt å si selv, det skjer hvert fall sjeldent. Men når det er sagt så er det ofte folk ler når jeg faktisk ikke prøver å være morsom, heller seriøs.

 

Okei, dette tror jeg faktisk ingen av dere hadde forventet å høre men da jeg var liten og prøvde ut interesser som fotball og ridning ble jeg også dratt med på skyting og cross. Jeg var til og med ganske god vertfall på skytingen, cross'en var litt være husker jeg ikke visste hvordan man stoppet og kjørte rundt og rundt i ring. 

 

Før hadde jeg en tendens til å være skikkelig kontrollfreak jeg måtte alltid skrive ned og vite alt som skulle skje de neste dangene, månedene ja til og med hva jeg skulle gjøre de neste 2 årene. Det var faktisk en veldig slitsom periode i livet men heldigvis har jeg klart å roe meg ned, så nå tar jeg ett år av gangen. Kjempe deilig!

  

Jeg er nesten aldri syk, i løpet av et år er jeg kanskje syk en gang maks 2. Det er egentlig veldig kjekt,  men jeg blir faktisk ikke sengeliggende med mindre jeg har omgangssyken og feber, så om halsen er litt tør klarer jeg veldig fint å stå opp av sengen for en ny dag!
Håper dere fikk en god definisjom på hvem jeg er nå og la meg gjerne få vite det i kommentarfeltet om vi har noe til felles! 

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Vedis C. Gjestemoen


Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Vedis C. Gjestemoen & kommer fra en liten by ved navnet Kongsberg, for tiden går jeg treningslinjen på nhfs. Her inne vil du se en del bilder og videoer, kanskje bli litt inspirert? Jeg er hvert fall veldig interesert i klær, sminke, hudpleie og interiør. Så jeg er godt oppdatert på hva ''det siste'' er, vil jeg tørre å påstå. Om du har noen spørsmål eller vil ta kontakt: looveblogg@hotmail.no.

Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Mars 2016 · August 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Oktober 2013 · Desember 2012Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits