Vedis GjestemoenHeii! Åh, dette føltes rart. Sitte her, igjen, og skrive? Egentlig så rart at jeg ikke aner hva mer jeg skal fortsette dette innlegget med. Men jeg savner litt den delen av å kunne dele ting, dele ord og inspirasjon som jeg selv bli inspirert av og generelt bilder. Men jeg må si det er litt skummelt og begi seg ut på disse baner igjen. Ikke fordi jeg har hatt mange lesere før, fått noen form for kritikk eller lignende.  Men fordi folk eventuelt vil få se bilder og lese tekst som JEG skriver og deler. Og nettopp hvorfor dette er skummelt, er jo det at man aldri vet hvem som kommer til å se og lese det jeg deler og skriver. Så om du leser blant annet dette innlegget, gjerne legg igjen en kommentar så jeg kan følge med på hvem som er her inne og titter. Enten om det er en eller femti personer ,blir jeg veldig glad for og kunne se hvem DU er! Om det i det hele tatt er noen da. Haha! Men nå fikk jeg jo utdypet innlegget litt med en kort tekst samtidig fått ut det jeg har på hjertet før jeg nå eventuelt starter med blogging, dette blir super spennende, kjenner jeg gruer meg men gleder meg aller mest til å oppdatere her inne igjen.  


Ble et delvis bra innlegg i og med blogg-fingrene er litt vasne enda. Har forresten blitt blond siden sist, om noen la merke til det. Haha. 
Ha en kjempe fin Fredagskveld alle sammen.♥


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Vedis C. Gjestemoen


Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Vedis C. Gjestemoen & kommer fra en liten by ved navnet Kongsberg, for tiden går jeg treningslinjen på nhfs. Her inne vil du se en del bilder og videoer, kanskje bli litt inspirert? Jeg er hvert fall veldig interesert i klær, sminke, hudpleie og interiør. Så jeg er godt oppdatert på hva ''det siste'' er, vil jeg tørre å påstå. Om du har noen spørsmål eller vil ta kontakt: looveblogg@hotmail.no.

Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Mars 2016 · August 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Oktober 2013 · Desember 2012Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits