Vedis GjestemoenHEiiaa! Gudamei så kjedelig start på ferien. Sto opp klokken ett i dag for å hoppe på først tog til jobben. Starter vanligvis klokken halv fem som kveldsskifte og jobber til ni. Ved åtte tiden kom Stine med toget inn til drammen kun for å sitte i sofaen og slappe av på jobben. Koselig! Rundt halv ti kom Cathrine og Vilde og hentet oss, hvor vi kjørte videre til Lier for å sjekke ut det nedlagte mentalsykehuset som tydeligvis skulle være sykt spennende. Ingen av oss turte å gå inn, så vi sto egentlig bare utenfor tok et bilde før vi løp ned til bilen igjen. Måtte jo vise omverdenen hvor tøffe vi var.

Som dere leste over, en sykt spennende og innholdsrik dag. Akkurat nå ligger jeg i sengen hos Stine, hvor vi tenkte å få med oss paradise episoden vi aldri rakk og se i stad. Etter det legge oss. Meget interessant , ja, nattaaa. Beklager bildekvaliteten forresten, men tenker ikke over og ta med kameraet på jobb akkurat, hehe. Et sted går grensen kan man vel si. -> Meg, Vilde og Cathrine.

Jobber dere også i ferien?


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Vedis C. Gjestemoen


Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Vedis C. Gjestemoen & kommer fra en liten by ved navnet Kongsberg, for tiden går jeg treningslinjen på nhfs. Her inne vil du se en del bilder og videoer, kanskje bli litt inspirert? Jeg er hvert fall veldig interesert i klær, sminke, hudpleie og interiør. Så jeg er godt oppdatert på hva ''det siste'' er, vil jeg tørre å påstå. Om du har noen spørsmål eller vil ta kontakt: looveblogg@hotmail.no.

Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Mars 2016 · August 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Oktober 2013 · Desember 2012Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits