Vedis GjestemoenSøndags morgen og dagen starter toppers, sto nettopp opp lagde meg en veggis taco og sitter mett klar til og gaffle i meg nøtter<33 Skjønner ikke at folk greier å vente til dem har tatt bilde av maten, hadde det ikke vært for at tacoen var kald og rester fra i går hadde den vært borte før jeg rakk og finne frem kameraet.  Forresten videoen kommer litt senere i dag, gikk litt tregt og hadde ikke tid til å fikse den noe mer i går kveld.^ Dere kan jo bare gjette hvem som var valentines daten min den 14, hehehe


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Vedis C. Gjestemoen


Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Vedis C. Gjestemoen & kommer fra en liten by ved navnet Kongsberg, for tiden går jeg treningslinjen på nhfs. Her inne vil du se en del bilder og videoer, kanskje bli litt inspirert? Jeg er hvert fall veldig interesert i klær, sminke, hudpleie og interiør. Så jeg er godt oppdatert på hva ''det siste'' er, vil jeg tørre å påstå. Om du har noen spørsmål eller vil ta kontakt: looveblogg@hotmail.no.

Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Mars 2016 · August 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Oktober 2013 · Desember 2012Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits